آموزشی

شغل و کاری که هیچ کامپیوتری نمیتونه انجامش بده – تلگرام آپ

  • شغل و کاری که هیچ کامپیوتری نمیتونه انجامش بده – تلگرام آپ

    شغل هایی که کامپیوترها نمیتوانند انجام بدهند

    پاسخ به این سوال که «ربات‌ها چه شغل‌هایی را می‌توانند انجام دهند؟» ساده است. بصیرت، خلاقیت، نوآوری و البته تخیل از جمله ویژگی‌هایی هستند که حتی اگر کامپیوترها هم بتوانند تقلید کرده و تا حدی انجامش دهند، باز هم نیاز به انسان‌ها حس خواهد شد. بسیاری معتقدند که انسان‌ها همیشه برتری دارند و هیچ رباتی نمی‌تواند به خوبی انسان عمل کند.

    با پیشرفت روزافزون کامپیوتر ها و هوش مصنوعی، بسیاری از کارها به دست این فناوری‌ ها انجام می‌شود؛ اما هنوز شغل ‌هایی وجود دارد که کامپیوترها قادر به انجام آن‌ها نیستند و احتمالاً هرگز نخواهند بود. در ادامه این بخش از تلگرام آپ به چند نمونه از این شغل‌ها اشاره شده است.

    ورزش‌های حرفه‌ای

    منظور ما بازی‌های کامپیوتری نیست، بلکه ورزش ‌های واقعی و رقابت‌های حقیقی است. دنیای امروز پر از طرفدار ورزش است که عاشق ورزش کردن و تماشای مسابقات هستند. ورزش‌ها بهترین راه برای ارضای تمایل انسان به بازی و رقابت هستند. آیا یک استادیوم پر از ربات ‌های تماشاگر برای خود شما هیجان‌انگیز است؟ شاید برای لحظاتی، اما به زودی مصنوعی بودن آن آشکار می‌شود. از آن جایی که انسان‌ها همیشه در انواع مختلف ورزش‌ها فعال هستند، این حرفه همیشه زنده و پویا خواهد ماند و هیچ وقت ربات و هوش مصنوعی جای آن را نخواهند گرفت.

    بسکتبال

    آموزش

    چه چیزی یک کلاس درس را جذاب و مؤثر می‌کند؟ بدون شک تعاملات فعال انسانی که پر از هیجان و تحرک ذهنی هستند. در واقع هر چه قدر هم که فناوری پیشرفت کند، نمی‌تواند جایگزین این تعاملات شود و نیاز به معلمان همیشه باقی خواهد ماند. اگرچه کلاس‌های آنلاین رشد چشمگیری داشته‌اند و محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند، اما تأثیرگذاری آن ‌ها به اندازه کلاس‌های حضوری نیست.

    پس آیا کامپیوترها می‌توانند هنرهایی مانند موسیقی و ادبیات را به خوبی انسان‌ها آموزش دهند؟ پاسخ به این سؤال دشوار است. شاید روزی این اتفاق بیفتد، اما آموزش تجربی و ذهنی انسان‌ها توسط ربات‌ها چالش‌برانگیز است. حتی اگر مدارس پر از ربات‌ شوند، باز هم نمی ‌توانند آموزش شخصی‌سازی شده‌ای ارائه دهند؛ بنابراین شغل معلمی همیشه در دست انسان‌ها خواهد ماند.

    هنرهای خلاقانه

    نقاشی، مجسمه ‌سازی و معماری هنری از جمله مشاغلی هستند که نیازمند خلاقیت و هنر ویژه‌ای هستند که فقط از ذهن انسان بر می آید. با وجود تکنولوژی‌ های پیشرفته، هنوز هم هنرهای خلاقانه انسانی جایگاه ویژه‌ای دارند. با اینکه ابزارهای دیجیتالی مانند فتوشاپ و Illustrator برای گرافیست‌ ها بسیار مفید هستند یا برای افزودن خلاقیت بیشتر به این هنرها، می‌توان از موسیقی استفاده کرد. از طرفی برنامه‌هایی مانند FL Studio و GarageBand برای این منظور توسعه یافته‌اند. اما با این حال، تلاش‌های کامپیوتری هرگز جایگزین خلاقیت انسانی نخواهد شد.

    مجسمه ‌سازی

    تضمین کیفیت

    در دنیای امروز، کیفیت در همه جنبه‌های زندگی اهمیت دارد. آیا ربات ‌ها می‌توانند این نیاز را برآورده کنند؟ جالب اینجاست که ربات‌ها ممکن است خراب شوند یا نقص پیدا کنند و همیشه به انسان‌ها نیاز خواهند داشت.

    ماشین‌ها و ربات‌ها ممکن است دچار اختلال شوند یا قطعاتشان آسیب ببیند. حتی در بهترین شرایط هم نمی‌توان کیفیت را به طور کامل تضمین کرد. در مواقع بروز مشکل، این انسان‌ها هستند که می‌توانند آن را برطرف کنند.

    چرا نمی‌توان ماشینی ساخت که کیفیت را به طور کامل تضمین کند؟ زیرا کیفیت بی ‌نهایت وجود ندارد. حتی اگر ماشین تضمین کیفیت هم دچار مشکل شود، باز هم نیاز به انسان‌ها برای رفع آن وجود دارد. در نهایت، انسان‌ها تصمیم‌گیرنده نهایی هستند و در این زمینه رباتی جای افراد متخصص را نخواهد گرفت.

    بهداشت و درمان

    با وجود پیشرفت‌های پزشکی، نمی‌توان ربات ‌ها را جایگزین پزشک ها و پرستاران کرد. برخی از جنبه‌های پزشکی که بر پایه دانش و مهارت‌های فنی پیش می روند، می‌توانند توسط کامپیوترها انجام شوند. اما در مواردی که نیاز به تحلیل اطلاعات ناقص بیمار و درک روان‌شناسی انسان است، کامپیوترها ناتوان می مانند. درمان بیماران توسط ربات‌ها می‌تواند به مشکلات جدی منجر شود، زیرا احتمال تصمیم‌ گیری اشتباه وجود دارد. پس نتیجه می گیریم که هنر پزشکی همچنان به خلاقیت و قضاوت انسانی نیازمند است.

    بهداشت و درمان

    سیاست و قانون

    در آینده ای نه چندان دور، سیستم‌های کامپیوتری می‌توانند پیش‌بینی ‌های سیاسی و اقتصادی انجام دهند، اما هرگز جایگزین انسان‌ها نخواهند شد. در حقیقت کامپیوترها نمی‌توانند مسئولیت روستاها، شهرها یا کشورها را بر عهده بگیرند، قوانین جدید وضع کنند یا تصمیمات قضایی بگیرند. فرمانداران، نمایندگان مجلس و قضات همیشه به بصیرت نیاز دارند که کامپیوترها هرگز قادر به ارائه آن نیستند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا