اخبار

طرز تهیه دسر اوریو به ۳ روش مختلف – تلگرام آپ

  • طرز تهیه دسر اوریو به ۳ روش مختلف – تلگرام آپ

    به گزارش سلام نو، اگر دوست دارید برای مهمانی دسر بسیار خوشمزه و در عین حال ساده که سریع آماده می شود و همه عاشقش خواهند بود تهیه کنید، دسر اوریو بهترین پیشنهاد برای شما است.

    دستورپخت امروز از بهترین و راحت ترین دستور ها است که می توانید در خانه تهیه کنید. ماده اصلی اش بیسکوییت می باشد و هزینه زیادی هم نخواهد داشت. اگر میخواهید خانواده و میهمانان خود را با یک دسر عالی غافلگیر کنید پس با ما در این بخشهمراه شوید.

    روش اول طرز تهیه دسر اوریو بدون فر

    در این روش نیازی به استفاده از فر نیست پس اگر فر ندارید با این روش دسر اوریو را تهیه نمایید:

    مواد لازم برای تهیه دسر اوریو

    مواد لازم

    میزان لازم

    شیر

    یک لیتر

    شکر دانه ریز

    یک پیمانه

    نشاسته ذرت

    دو قاشق غذا خوری

    آرد سفید

    دو قاشق غذا خوری

    وانیل

    مقدار خیلی کم

    خامه

    صبحانه یک عدد

    بیسکویت اوریو

    یک بسته

    روش تهیه دسر اوریو بدون فر

    1. بعد از جدا نمودن کرم بیسکویت اوریو، بیسکوییت ها کاملا پودر کنید.
    2. شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد سفید را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مانند فرنی نه خیلی غلیظ و نه بسیار رقیق شود.
    3. بعد از اینکه مواد حالت فرنی را پیدا کرد، حرارت را خاموش و خامه صبحانه و وانیل را اضافه و باهمزن دستی مخلوط کنید.
    4. درون ظرفی را کمی چرب کرده و با کیسه فریزر بپوشانید سپس یک لایه پودر بیسکوییت و بعد از آن یک لایه کرم ریخته و لایه ها را تکرار کنید.
    5. ظرف را حدود سه ساعت دریخچال قرار دهید تا کاملا مواد ببندد.
    6. روی این دسر را با پودر بسکویت تزیین کنید و نوش جان نمایید.

    دسر اوریو

    روش دوم طرز تهیه دسر اوریو با فر

    این روش کمی متفاوت است و در آن استفاده از فر ضروری است.

    مواد لازم برای تهیه دسر اوریو با فر

    مواد لازم

    میزان لازم

    بیسکوئیت اوریو

    ۶ بسته

    خامه

    ۱۷۰ گرم

    پودر خامه

    یک بسته ۳۶ گرمی

    شیر

    یک لیوان

    وسایل مورد نیاز دسر اوریو با فر

    • یک عدد میکسر
    • فنجان های حرارتی یا کاغذ کاپ کیک یا قالب های سیلیکونی

    طرز تهیه دسر اوریو با فر

    1. ابتدا بیسکوییت ها را در مخلوط کن بریزید؛ بعد از این که کاملا خورد شدند؛ خامه، پودر خامه و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه کاملا با هم ترکیب شوند.
    2. بعد مواد به دست آمده را درونِ فنجان های حرارتی که مخصوص فر هستند بریزید. اگر هم از آن جنس فنجان ها نداشتید، می توانید از کاغذ کاپ کیک یا قالب های سیلیکونی استفاده کنید.
    3. البته فراموش نکنید که فنجان ها را ابتدا با کمی کره چرب کنید و بعد کمی از مواد را داخلش بریزید و داخل فر قرار دهید و روی حالت گریل بگذارید. فراموش نکنید که سینی را هم در طبقه وسط فر بگذارید.
    4. زمان پخت را ۸ دقیقه در نظر بگیرید که که این زمان کافی است و اگر بیشتر شود، شبیه کیک خواهد شد.
    5. در آخر سوفله ها را با اوریو و پودرِ قند تزئین کرده و در نظر بگیرید که باید در خودِ فنجان و به صورت داغ سرو شود.

    نکته:این مقدار مواد؛ پنج تا فنجان خواهد شد؛ اگر از کاغذ های کاپ کیک استفاده کنید، تعداد بیشتر هم می شود؛ چرا که این فنجان ها سایز متوسط هستند.

    دسر اوریو با فر

    روش سوم تهیه دسر اوریو

    دسر اوریو ترایفل یکی از دسرهای خوشمزه ای است که برای سریع تر آماده شدن آن میتوانید به روش زیر هم عمل کنید:

    مواد لازم برای اوریو ترایفل

    مواد لازم

    میزان لازم

    بیسکویت شکلاتی اوریو

    ۲۴۰ گرم

    پنیر خامه ای آب شده

    ۱۰۰ گرم

    شکلات ذوب شده

    ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه اوریو ترایفل

    1. بیسکوییت ها را داخل مخلوط کن بریزید و آن ها را پودر کنید.
    2. یک پنجم از بیسکوییت های پودر شده را برای تزیین دسر نگه دارید.
    3. در ظرفی باقی بیسکوییت های پودر شده را ریخته و با خامه پنیری مخلوط کنید.
    4. داخل یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید.
    5. توپ هایی اندازه یک گردو با مواد تهیه شده درست کنید.
    6. توپ های آماده را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید تا همه جای آن شکلاتی شود.
    7. توپ های شکلاتی را دورن سینی بچینید.
    8. با بیسکوییت خرد شده روی ترایفل ها را تزیین کنید.
    9. ترایفل ها را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش را ببندد.
    10. بعد از این زمان این دسر خوشمزه را نوش جان نمایید.
    11. منبع: نمناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا