آموزشی

چگونگی دریافت مجوز تلویزیون اینترنتی – تلگرام آپ

  • چگونگی دریافت مجوز تلویزیون اینترنتی – تلگرام آپ

     دارندگان پروانه تلویزیون اینترنتی طبق این اصول می‌‌توانند به شکل غیر انحصاری، با استفاده از شبکه‌‌های ارتباطی که از طرف فراهم کنندگان شبکه دارای مجوز ارائه خدمات ارتباطی ثابت غیر رادیویی ایجاد شده است، اقدام به ارائه محتوای صدا و ویدئو، در چارچوب قوانین و مقررات کشور و تایید شده از سمت مراجع مربوط کنند.

    در ادامه با ما همراه باشید تا شرایط، قوانین و تعهدات گرفتن مجوز تلویزیون اینترنتی را مورد بررسی قرار داده و شما را برای راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی راهنمایی کنیم.

    چطور می‌توان در ایران تلویزیون اینترنتی راه انداخت؟ (شرایط اخذ مجوز تلویزیون اینترنتی)

    برای گرفتن پروانه تلویزیون اینترنتی و راه انداختن تلویزیون اینترنتی باید به نکات زیر توجه داشت:

    • متقاضی حتما باید یک شرکت غیردولتی باشد و در ایران به ثبت رسیده باشد.
    • میزبانی محتوای صدا و ویدئو موضوع مجوز، حتما باید داخل ایران باشد.
    • دارنده مجوز تلویزیون اینترنتی می‌بایست، حداکثر 1 سال بعد از گرفتن مجوز ارائه خدمات مربوط به موضوع پروانه را شروع کند.
    • مدت اعتبار مجوز از زمان صدور، 10 سال شمسی است.

    شرکت‌هایی که مجوز تلویزیون آنلاین دریافت کرده‌اند، محتوای تصویری و صوتی که شامل پخش آرشیو و زنده برنامه‌های صداوسیما، پخش آنلاین برنامه‌های فرهنگی و غیره به کاربران خود ارائه می‌دهند. اگر تلویزیون شما دچار مشکلاتی همچون خراب شدن بک لایت تلویزیون شده باشد، به شکلی که به تعمیر تلویزیون نیاز داشته باشید، می‌توانید تا زمان درست شدن تلویزیون خود از خدمات تلویزیون‌های اینترنتی استفاده کنید.

    دارنده پروانه تلویزیون اینترنتی چه قوانین و تعهداتی را باید رعایت کند ؟

    پروانه مجوز تلویزیون اینترنتی در ایران

    بعد از اخذ پروانه تلویزیون اینترنتی، تعهدات و قوانین زیر را رعایت نمایید:

    • مطابق با مصوبه تلویزیون تعاملی، کسی که مجوز گرفته است باید  حداکثر یک سال بعد از دریافت مجوز، خدمات مربوط به موضوع مجوز را ارائه دهد.
    • دارنده مجوز باید طرح تجاری خود را به سازمان ارائه دهد تا سازمان تعهدات اجرا و توسعه را مطابق با این طرح برای او مشخص کند.
    • دریافت کننده مجوز این طرح، برای اتصال در میان اجزای شبکه، نمی‌تواند شبکه انتقال مستقلی ایجاد کند. اگر در ارائه خدمات با تشخیص رگولاتوری انحصاری ایجاد شود، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مجاز به اعمال محدودیت‌ها و شرایط خاصی برای دارندگان مجوز و ارائه خدمات هستند.
    • دارنده مجوز تلویزیون اینترنتی باید در صورت حصول شرایط فنی شبکه، خدمات مربوط به موضوع مجوز را از طریق شبکه فراهم کنندگان دارای مجوز، به شکل غیر تبعیض آمیز به کاربر انتهایی ارائه دهد.
    • دریافت کننده مجوز باید در تمام ایام هفته به صورت شبانه ‌روزی، مرکز پشتیبانی و پاسخگویی را برای مشترکین خود فراهم کند.
    • از دیگر الزامات این مجوز، رعایت توصیه ‌نامه‌ها و استانداردهای تعیین شده از طرف اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) و دیگر مواردی که سازمان آن‌ها را ابلاغ کرده، است.

    غیرقانونی بودن ارائه مجوز تلویزیون اینترنتی

    دارنده مجوز تلویزیون های اینترنتی، طبق قوانین و مقررات کشور باید مجوزهای لازم را برای ارائه محتوای خدمات مربوط به موضوع مجوز از سازمان‌های زیر اخذ کند:

    • وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
    • وزارت ارتباطات
    • سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران و دیگر سازمان‌های مربوط

    تا وقتی که از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، چارچوب اصلی مجوز تلویزیون اینترنتی و تعرفه ارائه آن تصویب نشده است، در این زمینه مجوزی برای فعالیت صادر نخواهد شد. در صورتی که از یکی از این سازمان‌ها مجوز دریافت نشود، مجوز تلویزیون آنلاین غیرقانونی و نامعتبر خواهد بود.

    ارائه SLA به مشترکان تلویزیون اینترنتی

    توافقنامه سطح خدمات یا SLA که یکی از مهم‌ترین مراحل ایجاد همکاری و تعامل بین مشترکان تلویزیون اینترنتی است به شکل زیر است:

    • بر اساس این مصوبه، دارنده مجوز به مشترکین خود باید در قالب عقد قراردادی مشخص و شفاف که مبین کیفیت، کمیت و توافقنامه سطح خدمات بوده خدمات ارائه دهد.
    • حداقل 1 ماه پیش از ارائه این خدمات باید متن نمونه قرارداد به رگولاتوری ارائه داده شود.
    • تمامی تعاملات و روابط میان فراهم کنندگان شبکه دسترسی و دارنده مجوز، به خصوص درصد حق السهم مربوط به هر یک از طرف قرار داد و چگونگی اتصال متقابل بین آن‌‍ها، مطابق با قرارداد میان طرفین تعیین خواهد شد.
    • سهم تولید کننده محتوا 30% از درآمد و حداکثر سهم فراهم کنندگان شبکه دسترسی نیز 30% از درآمد تعیین خواهد شد.
    • حق السهم دولت نیز که رگولاتوری دریافت می‌گردد، از سهم فراهم کننده شبکه و درآمدهای ناشی از سهامداری در سایر شرکت‌ها برای ارائه خدمات موضوع این مصوبهريال مطابق با درصدهای تعیین شده در مجوزهای صادره برای فراهم کنندگان شبکه دریافت خواهد شد. بدون مجوز سازمان، عرضه قسمتی از سهام در فرابورس یا بورس و انتقال کل و یا قسمتی از پروانه صادره به غیر ممنوع است.

    هزینه اخذ مجوز تلویزیون آنلاین

    هزینه اشتراک ماهیانه این مجوز حداکثر دویست هزار ریال (20 هزار تومان) بوده و دارنده پروانه تلویزیون اینترنتی سالانه حداکثر می‌تواند هشت بار اقدام به اجرا و ارائه تعرفه‌های تشویقی کند. این تعرفه‌ها از قبل به اطلاع سازمان رسیده است. توجه داشته باشید که اعتبار تعرفه‌های تشویقی فقط 3 ماه خواهد بود.

    جزئیات دریافت پروانه تلویزیون اینترنتی

    سازمان تنظیم مقررات برای نظارت بر روی محتوای دارندگان مجوز اطلاعاتی را از آن‌ها دریافت می‌کند. اگر این اطلاعات، مربوط به شرایط رقابت در بازار باشد و یا ماهیت طبقه‌بندی شده داشته باشد، سازمان موظف است فقط از آن‌ها برای انجام وظایف قانونی خود استفاده کند و این اطلاعات را فقط به مقامات قانونی ذیصلاح  بدهد و از افشای آن‌ها خودداری نماید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا